Kat Gezocht

Kattenshow Internationale Kattenshow Mundikat

Deze kattenshow heeft al plaats gevonden

Datum
08.12.2013
Locatie
MartiniPlaza
Adres
Leonard Springerlaan 2
Postcode / Plaats
9727 KB Groningen
Land
Nederland
Website
www.mundikatshows.nl
Omschrijving
Op zondag 8 december 2013 vindt er in Martiniplaza te Groningen een prachtig familie evenement plaats. De FIFe Raskatten Vereniging Mundikat organiseert wederom in Martiniplaza een internationale Raskatten Tentoonstelling met een veelheid aan rassen uit verschillende landen in vier categorieën verdeeld. Er zijn tussen de 350 en 400 katten te bewonderen. Diverse Internationale keurmeesters zullen alle geëxposeerde katten op een professionele wijze keuren.
Aan alle exposanten wordt gevraagd de kooien op te leuken in Kerstsfeer. Ook de organisatie doet er alles aan om de hal in een leuke Kerstsfeer om te toveren.
Maar er is nog meer te beleven……..allerlei informatie over onze 4-voeters is te vinden op de infomarkt en bij de Mundikat informatiestand. Er zullen ook diverse raspresentaties gegeven worden. In de Aaien Mag hoek kunt u de katten niet alleen zien maar ook voelen. De trotse eigenaren vertellen u graag meer over hun geliefde ras. De kat in de kunst is terug te vinden op de kunstmarkt. Bij de standhouders uit binnen en buitenland is een grote variatie aan kattenkoopwaar te vinden. Voor de kleintjes is er een tekenwedstrijd, elk uur zal één van de meegebrachte tekeningen of knutselwerken beloond worden met een leuke prijs. Of breng je mooiste of liefste knuffel mee voor een keuring door onze Kerstman!

Entree volwassenen € 5,00 kinderen 4-12 jaar € 2,00 of gratis toegang met meegebrachte knuffel of tegen inlevering van kattentekening/knutsel.
Adres
Leonard Springerlaan 2
Postcode
9727 KB
Plaats
Groningen


Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat