Kat Gezocht

Kattenshow juniorendag Rasclub MaineCoon

Deze kattenshow heeft al plaats gevonden

Datum
26.02.2012
Locatie
Sporthal Kinheim
Adres
Hoflanderweg 188
Postcode / Plaats
1945 ZH Beverwijk
Land
Nederland
Website
www.rasclubmainecoon.nl
Omschrijving
Op zondag 26 februari organiseert de RMC weer een gezellige clubshow! Dit keer zijn niet alleen kittens en junioren welkom, maar ook young adults (tot 14 maanden) en senioren (vanaf de leeftijd van 8 jaar)! In een ongedwongen sfeer vertellen de keurmeesters wat ze van uw junior of senior vinden, waarbij ze ook wat meer tijd nemen voor de uitleg van de rasstandaard en om uw vragen te beantwoorden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 22,50 per kat. U dient zelf, tijdig voor de show, voor de betaling zorg te dragen en het juiste bedrag over te maken op rekeningnummer 13.35.53.884 t.n.v. Felikat’s Rasclub Maine Coon te Papendrecht, ovv “Show Beverwijk” en de naam van de exposant.

Schrijf op tijd in en verzorg direct de betaling. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Ruilen is mogelijk tot en met 10 februari, daarna alleen in overleg met de showorganisatie. Bij ruilen en/of annuleren vanaf 10 februari wordt € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na 18 februari vervalt restitutie van het inschrijfgeld. Ruilen na 18 februari is in geen geval mogelijk.

Inschrijven kan in de volgende klassen:

Kittenklasse 3-6 maanden poes
Kittenklasse 3-6 maanden kater
Juniorenklasse 6-10 maanden poes
Juniorenklasse 6-10 maanden kater
Young Adultklasse 10-14 maanden poes
Young Adultklasse 10-14 maanden kater
Seniorenklasse 8+ jaar poes
Seniorenklasse 8+ jaar kater

Inschrijven kan via het volgende Word bestand inschrijving juniorendag 2012. Open het docje, sla het op op uw computer, vul het formulier in en stuur het als bijlage naar: shows@xs4all.nl. Vul het formulier volledig in; dit voorkomt dat uw naam, die van uw kat of de kleur van uw kat foutief in de catalogus wordt vermeld. Indien u niet over internet beschikt, neem dan telefonisch contact op met de showorganisatie (06-22945136), er wordt u dan een formulier toegestuurd. Heeft u twijfels over de juiste kleur van uw kitten (EMS-code) neem dan contact op met uw fokker. Voor iedere kat dient u een apart formulier te gebruiken.

De inschrijving zal op 1 januari worden geopend en sluit drie weken voor de datum van te show (zondag 12 februari) of wanneer de zaal vol is. Bij teveel inschrijvingen gaan de al betaalde voor. Kittens van één en dezelfde exposant worden altijd naast elkaar geplaatst. Kittens uit één en hetzelfde nest worden indien mogelijk naast elkaar geplaatst. U hoeft dit dus niet apart te vermelden.

Veterinaire richtlijnen:
Exposanten dienen het entboekje en de deelnamekaart van hun kitten mee te brengen. Deelnemende katten moeten volledig (2x) geënt zijn tegen katten- en niesziekte, waarbij de entingen op de dag van de show minimaal 14 dagen oud moeten zijn. Kittens tot 16 weken oud op de dag van de show, die afkomstig zijn uit het buitenland, dienen een verklaring bij zich te hebben van hun dierenarts dat het kitten in huislijke kring is opgegroeid en niet in aanraking is geweest met vrij buitenlopende dieren. Kittens ouder dan 16 weken op de dag van de show, afkomstig uit het buitenland dienen een rabiësenting gehad te hebben die niet jonger is dan 21 dagen op de dag van de show en voorzien te zijn van een identificatiechip. Witte katten dienen over een bewijs van niet doof zijn te beschikken en voorzien te zijn van een identificatiechip.

De kooien hebben een afmeting van 66 x 66 x 66 cm. U dient zelf voor kooigordijnen, een vloerdekje, een kattenbakje en eet- en drinkbakje te zorgen.

De deelnamekaarten en verdere informatie over de showlocatie en tijdstippen wordt twee tot drie weken voor de showdatum per email verstuurd, echter alleen indien uw betaling volledig en correct is ontvangen.

Alle Maine Coons met een stamboom zijn welkom en de eigenaar/exposant hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Natuurlijk dient u wel lid of abonnee van de RMC te zijn! Zoals gebruikelijk bij onze rasclub-kittendagen mogen poly’s zonder diskwalificatie gewoon mee doen aan de competitie (dit in tegenstelling tot de officiële FIFé shows).
Adres
Hoflanderweg 188
Postcode
1945 ZH
Plaats
Beverwijk


Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat